Palvelut

YES Kouvolan tavoitteena on aikaansaada pysyvä yrittäjyyskasvatusta tukeva rakenne sekä kehittää luovan ja innovatiivisen yritystoiminnan malleja yrittäjyyden edistämiseksi erityisesti nuorison keskuudessa.

YES kouluttaa opettajia:
YES Kouvola osallistuu koulujen ja kuntien VESO-koulutusten sisällön tuottamiseen mahdollisuuksien mukaan

YES osallistuu strategioiden ja suunnitelmien kehittämiseen:
Kaakkois-Suomessa käynnistyi yrittäjyyskasvatusstrategiatyö syksyllä 2013 yhdessä YES Kotka-Haminan kanssa. Väylä yrittäjyyteen – Kaakkois-Suomen yrittäjyyskasvatuksen strategia on valmistunut ja löydät sen täältä: https://www.yesverkosto.fi/materiaalit-ja-toimintamallit/

YES tarjoaa malleja ja materiaaleja opetukseen:
YES Kouvola välittää yhteistyökumppaniensa toimittamia materiaaleja (Kerhokeskus, muut hankkeet, TAT) sekä hyviä toimintamalleja muilta alueilta ja yhteistyökumppaneilta

YES vahvistaa koulun ja työelämän välistä yhteistyötä:
YES Kouvola on mukana EK:n ja ELY:n organisoimassa Koulutus ja työelämä –foorumissa, joka tuottaa malleja koko kaakkoiseen Suomeen koulutuksen ja työelämän yhteyksien lisäämiseksi.

YES tarjoaa koulutusta Nuori yrittäjyys ry:n opinto-ohjelmiin:
NY-ohjelmien koulutuksia järjestetään Kouvolassa  tarpeen mukaan pitkin lukuvuotta. Koulutusta tarjotaan vähintään kolme eri kertaa: lukuvuoden alettua, ennen joulua ja keväällä. Kouluttaja on mahdollista tilata myös suoraan oppilaitokseen.

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php