Rolling Rat NY lähtee Kouvolan seudulta kansalliseen finaaliin!

Kauppakeskus Veturissa pidettiin 21.2. Kouvolan seudun NY-yritysten Uskalla Yrittää 2018 – semifinaali. Parhaaksi nuorten yritykseksi valittiin iittiläinen RollingRat NY, joka pääsee kansalliseen finaaliin kisaamaan Suomen parhaan NY-yrityksen tittelistä, onnea!

Kuvassa ovat kaikki semifinaaliin osallistuneet NY-yritykset, opettajia Valkealan ja Iitin lukiosta, Kouvolan seudun ammattiopistosta sekä kisan tuomaristo, johon kuuluivat yritysneuvoja Timo Lehmusmetsä Kinnosta, Veturin markkinointipäällikkö Monica Kuusinen sekä YES-verkoston Kouvolan aluepäälikkö Reijo Vaurula.

Tässä vielä kaikki palkitut kategorioittain:

Paras yritysesittely: TH Logistics NY
Yritysesittely oli selkeä ja johdonmukainen, yrittäjä on hyvä ja miellyttävän kuuloinen esiintyjä,

Paras liikeidea: Siivouspalvelu Pisara NY
Liikeidea vastaa akuuttiin ja jatkuvasti lisääntyvään tarpeeseen. Nuoret ovat jo löytäneet asiakkaita lähiympäristöstään ja saavat lisää boostia Rotareiden antamasta tuesta.

Paras myyjä: Eloisa NY
Eloisa NY:n yrittäjä on valoisa ja iloinen myyjä, joka omalla olemuksellaan ja hyvällä otteelle asiakkaisiin sai messuilla saikaan monta kauppaa. Hän on jo tähän mennessä osoittanut myynnillään osaavansa myyntityön.

Paras messupiste: Roihu NY
Roihun messupisteellä tuotteiden esillepano oli ammattimaisesti tehty ja kontakti asiakkaisiin luontevaa.

Paras yritys: Rolling Rat NY
Nuoret ovat ajan hermolla ja ovat olleet kehittämässä uutta pelikonseptia, töitä on tehty jo paljon, monia ongelmia ratkaistu. Nuorilla on hyvä asenne yrityksensä menestymiseen, myös esittelytilanteessa he olivat selkeästi miettineet omia roolituksiaan.

 

Comments

comments

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php